Formació a Roses

1 Setembre 2010

Curs de postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona pel curs 2010-2011 a Roses (Espai Cultural la Ciutadella):
PAISATGES TURÍSTICS I NOVES TECNOLOGIES: TEORIA ESTÈTICA I GESTIÓ DEL PATRIMONI CULTURAL organitzat per l’Ajuntament de Roses, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Grup de Recerca TIC’s i Paisatge.
És una oportunitat important per a totes aquelles persones interessades en ampliar la seva formació en temes de gestió cultural i turisme a partir de les noves tecnologies.

El període de matriculació és de l’1 al 15 de setembre.

Descàrrega del díptic informatiu:

 Posgrau UAB_low.pdf


Onada de Calor

26 Agost 2010

Les temperatures a l’Empordà superen els 40°.


Hem d’ampliar la Badia

22 Juny 2010

El creuer The World arriba a Roses.


Corpus Roses 2010

3 Juny 2010

 

 

PROGRAMA MOSTRA FLORAL 2010:

Del 3 al 6 de Juny.

Catifes de flors als carrers Dr. Pi i Sunyer, Trinitat, Joan Badosa, Traginers, Sant Elm, Sant Sebastià, places del carrer Cap Norfeu, Av. Montserrat, Plaça Llevant, Mercat Municipal i Avinguda Jaume I.
 Mostra Floral a l’Església de Sta. Maria amb la participació de Flors Martina, Flors Mateu, Multiflora, Flors Gibert’s, Floristeria Xicu, Àgora Flors, Marbres Agustí, Escola d’Art Forma i Colors. Vivers Itxart i Ceres Roura.
Exposició de jardineria a la plaça de l’Església amb la participació de Jardi.Net, Garden Mateu, jardineria Miller, JPK jardiners i Rosersa
Exposició dels treballs manuals realitzats per les escoles de Roses, CEIP Narcís Monturiol, CEIP Vicens Vives, CEIP Montserrat Vayreda, CEIP Els Grecs, Centre Escolar Empordà i Escola d’Art Forma i Colors 
Del 3 al 13 de juny
La Cuina de la Mostra “Roses Flors” 
Els restaurants, membres de l’ACOR, han preparat especialment per a la ocasió, diferents menús de temporada, on l’element predominant són les flors. Tot un món de sabors i sensacions que us convidem a descobrir.
Font: ACOR
 

Torna la neu a L’Empordà

8 Març 2010

Com sembla habitual últimament, tornem a tenir neu a les nostres contrades.  Però aquesta ha sigut una de les nevades històriques, amb gruixos importants i neu a tot el país, cosa que no es dona gaire sovint.

Aquí teniu imatges de la República:

El dia després: