Ni tant ni tant poc.

 

Quina diferència entre dos poblacions veïnes.

Roses i Castelló viuen ara mateix en una situació completament oposada. A la Vila Comtal es troben desbordats per la gran quantitat d’obres en execució, mentre que a Roses no hi ha pràcticament obra pública. Actualment circular per Castelló o Empuriabrava és un caos, tenen obres per tots cantons. Rehabilitació pont Nou, pont de la Mugueta, obres a Castelló Nou, nova rotonda a sector Alberes, xarxa de clavegueram i tot un seguit de petites coses que fan que passis per on passis en trobis amb les molèsties de carrers tallats o amb l’asfalt aixecat. A Roses en canvi la circulació és fluida, excepte en les zones on et trobis que s’està acabant alguna de les obres privades que es van fer a córrer cuita abans del nou POUM. Aquesta manca d’obra pública deu tenir molts motius, però és segur que quan s’acostin les pròximes eleccions tothom es posarà les piles per engegar nous projectes. 

Pot ser que els Castellonincs avancin perquè van pujar molt els impostos? Aquí s’obre la gran pregunta: volem pagar més o ens conformem amb el que tenim?

Els polítics ens contestaran que amb una bona gestió es poden optimitzar els recursos sense pujar els impostos. I tant, per això votem a uns o a altres. Ara ve el moment de que ens demostrin de què són capaços tots plegats.

Salut i República de Roses !!!

 

 

 

Enllaços a obres de Roses: 

Enllaços a obres de Castelló:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: